4332
page-template-default,page,page-id-4332,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Програма 2021

Локација: Кинотека на Македонија

18 септември


 

19:00

Олафур Арналдс: Кога ќе се родиме


21:30

Miles Davis: Birth of the Cool

19 септември


 


19:00

Vidi Vaka Fames оркестар

Vidi Vaka Канун

The Hip: Brainstorm


20:30

Б-филм: Копнеж и звук во Западен Берлин 1979-1989

21 септември


 

19:00

Трагачи по звукот

 

19:30

Angel’s Breath (Милан Младеновиќ и Суба) – Praia no Ventu Eternu

Кирил Џајковски – Современа музика за современото доба

21:10

Primal Scream: Изгубените снимки од Мемфис

 

22 септември


 

19:00

Кејт Буш: Трчајќи нагоре по ридот

 

20:00

Марк Болан: Космичкиот танчер