4407
page-template-default,page,page-id-4407,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Програма 2023

Локација: Музеј на град Скопје

17 јуни


 

19.00
„5х10“ групна изложба на музички фотографии
Маја Аргакијева, Зденко Петровски, Огнен Ацевски, Роберт Атанасовски и Стефан Рајхл.

20:00
„Алелуја“ :Леонард Коен, патешествие, песна.

18 јуни


 

19:00
Леб и Сол: Вкусот на успехот

20:00
Изеди го тоа прашање. Френк Запа со свои зборови