4371
page-template-default,page,page-id-4371,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Програма 2022

Локација: Музеј на град Скопје

29 јуни


 

Изложба на фотографии од Ник Кејв на Немања Ѓорѓевиќ
Локација КИЦ

30 јуни
 


20:00
Ник Кејв: 20.000 денови на земјата

22:00
Q&A Немања Ѓорѓевиќ

 

1 јули


(Србија во фокус)
 

20:00
Победниците се досадни

Најважниот дечко на светот

Репетитор: Сужени снови

21:30
Викторија

2 јули


 

20:00
Ела Фицџералд: Една од оние работи (USA)

Разговор со Сандра Ранчиќ (менаџер на Dok’n’Ritam фестивалот Белград)

21: 30
Рони Вуд: Некој од горе ме сака (UK)

 

4 јули


 

Омаж на Јане Алтипармаков

20:00
- Гето 103

- Фолтин се јави

- Бадминтонс

20:45
Q&A со Јане Алтипармаков

21:00
The Hip – Reality Overdrive

 

5 јули


 

20:00
Сестри со транзистори

21:30
Моби: Мобидок