4096
page-template-default,page,page-id-4096,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Насловна страна – 2016

 

 

ПРОМОЦИЈА

Книгата „Музикаа и муабети“, во издание на Полица, е колекција на 40 музички интервјуа со познати странски и домашни музичари, и исто толку фотографии. Од Дејвид Силвијан и Бил Ласвел до Влатко Стефановски и Кирил Џајковски. Интервјуата во книгата се работени во период од 15 години и се резултат на години слушање со „уши широко отворени“.